به گزارش رویترز، محققان چینی اعلام کردهاند که تحقیقات آنان روی زنان چینی که همچون غربیها رژیم غذایی شامل گوشت و شیرینیجات دارند نشان میدهد که درصد ابتلای آنان به سرطان سینه بسیار بیشتر از زنان چینی است که از سویا و سبزیجات استفاده میکنند.
این تحقیق نشان داده است که افرادی که رژیم غذایی به شکل شهروندان غربی دارند 90 درصد بیش از افرادی که رژیم سبزیحات و سویا دارند در خطر ابتلا به سرطان سینه قرار دارند.
سرطان سینه همواره در بین زنان آسیایی شیوع کمتری داشته است اما در سالهای اخیر این آمار به شکل حیرت انگیزی افزایش داشته است که محققان آن را به بیشتر شدن مصرف گوشت و کمتر شدن رژیم همراه با سبزیجات نسبت می دهند.